Proiectul “Daruieste cunoastere, daruieste o carte” continua

Proiectul “Daruieste cunoastere, daruieste o carte” continua

Demarat în urmă cu trei săptămâni de către Catedrala Episcopală ”Adormirea Maicii Domnului” cu binecuvântarea PreaSfinţitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, în parteneriat cu Primăria Municipiului Giurgiu, Seminarul Teologic Teoctist Patriarhul şi Colegiul Naţional “Ion Maiorescu”, proiectul “Dăruieşte cunoaştere, dăruieşte o carte” vine în sprijinul a două parohii din judeţ care vor să înfiinţeze două biblioteci.
Astfel, timp de o lună, organizatorii desfăşoară o colectă de carte la care îşi pot aduce contribuţia toţi giurgiuvenii care doresc să doneze cărţi din biblioteca personală.
Până în acest moment, reprezentanţii Episcopiei au reuşit să strângă câteva sute de cărţi, însă până la începutul lunii viitoare aceştia speră să strângă suficiente volume, astfel încât proiectul să fie dus la bun sfârşit.
Campania se derulează până la 1 noiembrie, aşadar cei care vor să dea o mână de ajutor pentru înfiinţarea bibliotecilor în parohiile Stăneşti II şi Pietrişu din judeţul Giurgiu pot face în continuare donaţie la Catedrala Episcopală “Adormirea Maicii Domnului”, zilnic, între orele 09:00-14:00.

Ultima modificare: 22.10.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Workshop de educatie antreprenoriala la Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.